O HVCA

HVCA ima za cilj pospješiti i pojednostavniti stvaranje pogodnog okružja za private equity i venture capital investicije u Republici Hrvatskoj i regiji, te postati središnjim mjestom okupljanja svih pripadnika private equity i venture capital industrije.

HVCA općenito smatra kako su private equity i venture capital investicije važan katalizator za razvoj i rast poduzetništva, tržišta kapitala i gospodarstva, te će svojim djelovanjem poticati razvoj i promicanje investicijske kulture u Republici Hrvatskoj i regiji.

Kako bi postigla svoj cilj HVCA će djelovati kroz:

  • razmjenu informacija – HVCA će siriti informacije i na razne načine poticati educiranje svojih članova i ne-članova o private equity i venture capital investiranju (prisustvo u medijima, newsletteri, radionice, prezentacije i neformalna druženja);

  • stvaranje i razvoj poslovnih veza – HVCA će promovirati stvaranje i razvoj poslovnih veza kako između svojih članova tako i s ne-članovima u Republici Hrvatskoj i u inozemstvu;

  • aktivno djelovanje – HVCA će u svrhu promocije i zaštite interesa svojeg članstva aktivno djelovati i korespondirati s nositeljima vlasti u Republici Hrvatskoj i s drugim odlučujućim faktorima bitnim za razvoj investicijske klime.

HVCA će prihvaćati kao članove sve pripadnike private equity i venture capital zajednice. Pored private equity i venture capital fondova članstvo je otvoreno i investicijskim i mirovinskim fondovima, bankama, odvjetnicima, računovodstvenim i drugim savjetodavnim tvrtkama, kao i individualnim članovima s interesom u ovoj industriji. HVCA će također biti otvorena i svim drugim poduzetnicima s ciljem poboljšanja razumijevanja private equity i venture capital poslovanja.

Pratite nas na društvenim mrežama
  • Twitter
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2019 CVCA, all rights reserved