CVCA

Poziv na redovnu sjednicu Skupštine članova


Pozivamo Vas da sudjelujete na redovnoj sjednici Skupštine Hrvatske Private Equity i Venture CapitalAsocijacije (HVCA) koja će se održati u 16:00 u četvrtak, 25. ožujka 2021., osobno i online.

Skupština će se u konferencijskoj sali Brijuni, Regus HOTO Tower, 1. kat, Savska cesta 32, Zagreb. Zbog epidemioloških mjera i ograničenja, osobno sudjelovanje bit će ograničeno samo na članove. Na događaju će se primijeniti sve preporučene epidemiološke mjere (nošenje maski je obavezno). Na sjednici Skupštine HVCA bit će moguće sudjelovati online putem platforme Zoom, a online sudjelovanje otvoreno je za širu javnost koja je profesionalno zainteresirana za private equity i venture capital industriju. Ljubazno Vas molimo da preuzmete Poziv za sudjelovanje na redovnoj sjednici Skupštine članova za detaljnije informacije i prijedlog dnevnog reda. 

Prijava za sudjelovanje na Skupštini je obavezna. Sudjelovanje bez prethodne registracije neće biti moguće. Ljubazno Vas molimo da se registrirate online do 17:00 sati u srijedu, 24. ožujka 2021.

Registriraj se

Ne-članovi koji bi se željeli pridružiti HVCA moraju ispuniti Prijavnicu za članstvo na hrvatskom ili engleskom jeziku, dostupna na web stranici HVCA članstvo. Popunjenu Prijavnicu za članstvo poslati na email mirna.marovic@cvca.hr do 17:00 sati u srijedu, 24. ožujka 2021. godine. Postojeći članovi ne trebaju ponovo ispunjavati Prijavnicu za članstvo.  

Za sva pitanja u svezi održavanja Skupštine i pristupanja u članstvo molimo obratite se emailom na mirna.marovic@cvca.hr.

Jeste li spremni napraviti razliku u razvoju hrvatskog gospodarstva?