Članstvo

Članstvom u Hrvatskoj Private Equity i Venture Capital Asocijaciji (HVCA) i svojim sudjelovanjem u HVCA aktivnostima, pridonijeti ćete razvoju dinamičnog investicijskog tržišta koje će kao takvo značajno doprinijeti razvoju hrvatskog gospodarstva.

Uspjeh HVCA ovisi o aktivnom sudjelovanju članova u stvaranju povoljnog okruženja za razvoj private equity (PE) i venture capital (VC) tržišta.

Širenje informacija o PE i VC tržištu su također preduvjet za uspjeh: kako pridonose razvoju gospodarstva i poduzetništva, što mogu učiniti za stvaranje radnih mjesta, povećanje konkurentnosti i razvoj tržišta kapitala.

Stvaranje povoljnog zakonskog i regulatornog okruženja i njegova provedba su ključ u privlačenju svih, pa tako i PE i VC investicija. HVCA već surađuje s zakonopiscem u izradi zakonskog okvira vezanim uz PE i VC tržište.

Sudionici tržišta: investitori, investicijski i mirovni fondovi, banke, odvjetnici, računovodstveni i ostali savjetnici, te opća javnost trebaju biti upoznati s načinom na koji način PE i VC tržište funkcionira.

Aktivnosti HVCA i njenih članova pridonijeti će rastućem broju transakcija na PE i VC tržištu, te doprinijeti dinamičnijem razvoju poduzetništva i tržišta kapitala.

 

Sve gore navedeno pridonijeti će razvoju PE i VC tržišta, a s time i porastu investicija i gospodarskom rastu.

Pratite nas na društvenim mrežama
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2019 CVCA, all rights reserved